b.i.g.
petek, 01 julij 2022
 
Zavarovalnica Maribor
ponedeljek, 01 december 2008

Zavarovalnica Maribor nagrajuje okoljsko osveene

Zavarovalnica Maribor je za svoje zavarovance predstavila e eno novost, s katero lahko privarujejo do 15 odstotkov pri plailu premije na avtomobilska zavarovanja.

Natisni E-mail
 
ARAG d.d.
ponedeljek, 01 december 2008

Nov produkt za delavce s posebnimi pooblastili

ARAG d.d. in Zavarovalnica Maribor d.d. sta predstavili nov produkt za delavce s posebnimi pooblastili (lane uprav in nadzornih svetov, izvrilne direktorje, direktorje ipd.).

Natisni E-mail
 
Generali Zavarovalnica
sreda, 28 maj 2008

GENERALI GaranT – nalobeno varevanje z garantiranim najvijim donosom

Generali je trgu nedavno ponudil edinstveno nalobeno ivljenjsko zavarovanje, ki zagotavlja garancijo izplaila premoenja po najviji doseeni vrednosti enote izbranega sklada na datum garancije – GENERALI GaranT. To je ena izmed najnovejih in najprivlanejih oblik varevanja, saj glede na dinamine in nestabilne razmere na kapitalskih trgih zavarovancem zagotavlja vse bolj potrebno in eleno finanno varnost.

Natisni E-mail
 
Merkur zavarovalnica d.d.
sreda, 28 maj 2008

V Merkur zavarovalnici d.d. so v letu 2007 poslovali zelo uspeno

V etrtek, 24.04.2008 je potekala skupina Merkur zavarovalnice d.d. na kateri je bilo potrjeno Letno poroilo 2007 in podeljena razrenica nadzornemu svetu in upravi drube.

Natisni E-mail
 
TRIGLAV, Zdravstvena zavarovalnica d.d.
sreda, 28 maj 2008

Znak za portne zasluge TRIGLAV, Zdravstveni zavarovalnici, d.d.

Slovenski nacionalni projekt "Zdravo drutvo" spodbuja oblikovanje kakovostnih programov portne rekreacije za krepitev zdravja s portom. TRIGLAV, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., sodeluje e drugo leto kot sponzor pri njegovem uveljavljanju in promociji. portna unija Slovenije , nosilka projekta, ki poteka v nacionalni mrei njenih lanic, je zato koprski zavarovalnici konec marca 2008 podelila znak za portne zasluge.

 

Natisni E-mail
 
<< Zaetek < Nazaj 1 2 Naprej > Konec >>

Rezultati 56 - 102 od 102
 
 
Pravno obvestilo | Kazalo strani| Powered by Citadela| v2.0 .