b.i.g.
petek, 01 julij 2022
 
TRIGLAV, Zdravstvena zavarovalnica d.d.

Zdravstvena zavarovalnicaz ugodnostmi za mlade in nateajem PORTAJ!

TRIGLAV, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., je za mlade letonjo jesen pripravila akcijo "PORTAJ! IN VARUJ SVOJE ZDRAVJE". V sodelovanju z glasbeno-gledalikim duom Slon in Sadejih ozavea o pomenu rekreacije in jim predstavlja dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

sadez.jpgV jesenskih dneh se nekateri dijaki in tudentje sooajo s prenehanjem statusa. Ker z izgubo statusa postanejo zavezanci za doplaila zdravstvenih storitev, medicinskih pripomokov ali zdravil, TRIGLAV, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., svetuje, da dopolnilno zdravstveno zavarovanje sklenejo najkasneje v enem mesecu po izgubi statusa, saj tako zane zavarovanje tei e s prvim dnem naslednjega meseca, brez akalne dobe.

Vsi, ki bodo do 15. decembra 2009 prvi sklenili dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri TRIGLAV, Zdravstveni zavarovalnici, d.d.bodo deleni tevilnih ugodnosti, med katere sodi tudi sodelovanje v nagradnem rebanju za privlane nagrade.

Ob sklenitvi zavarovanja jim podari enoletno brezplano lanarino AMZS, darilni bon za 10 evrov za nakup v trgovinah Mercator in jim omogoi sodelovanje v nagradni igri. slon.jpg

V asu akcije poteka tudi nagradni nateaj za najbolja PORTAJ! video in fotografijo. Z njim mlade ozavea o pomenu rekreacije in gibanja. Razgibane in aljive PORTAJ! ritmeje mogoe sliati na radijskih postajah in televizijskih programih, namenjenih mladim.

V okviru akcije je zaivela samostojna spletna stran www.sportaj.net kjer lahko sodelujejo v nagradnem nateaju za najbolja PORTAJ! video in fotografijo.

Sicer pa Triglavova specializirana zdravstvena zavarovalnica sodeluje tudi v spletnih skupnostih Netlog, Facebook in Twitter.

 

Natisni E-mail
 
 
 
Pravno obvestilo | Kazalo strani| Powered by Citadela| v2.0 .