b.i.g.
petek, 01 julij 2022
 
Adriatic Slovenica d.d.

Izberite kakovost - izberite Avto AS

 

Po zadnji vremenski ujmi, ko je mona burja ruvala drevesa in odkrivala strehe, streniki in veje pa so kar frali so nekateri lastniki avtomobilov ugotovili, da je njihovo vozilo zrelo za na odpad ali pa potrebuje temeljito popravilo. Prav ob kodnih dogodkih lahko preverimo, kako kakovostno je nae avtomobilsko zavarovanje. e nismo bili dovolj skrbni ob sklenitvi, smo takrat namre lahko razoarani, saj pogosto pozabimo na kritje proti padcem predmetov.

Pri zavarovanju avtomobila loimo dve najbolj razirjeni obliki zavarovanja, obvezno zavarovanje in kasko zavarovanje. Obvezno zavarovanje (AO) mora imeti sklenjeno vsako vozilo, kasko zavarovanje pa predstavlja zavarovanje samega vozila. S kaskom si zagotovimo povrailo kode, ki nastane na vozilu tudi ob vremenskih ujmah, neurjih in toi, ki jih je v zadnjem asu vse ve.

Osnovna kasko kritja krijejo obiajne nevarnosti pri uporabi vozila kot so dogodki v prometu (trenje, zdrs, prevrnitev …), poar, tatvino, naravne dogodke, demonstracije, manifestacije in zlonamerna dejanja.Dodatna kritja pa omogoajo raziritev zavarovanja. S tem si zagotovimo, da nam ni treba plaati soudelebe pri kodi (franize) in da ne izgubimo bonusa, ko razbijemo stekla, lui in ogledala, ko na cesti naletimo na ival ali pa pokodujemo avtomobil na parkiriu, izgubimo kljue in ko nam zavarovalnica zagotovi nadomestno vozilo. Vsa ta kritja lahko sklenemo v paketu kasko zavarovanj ali samo dodamo osnovnemu zavarovanju AO. Pri tem pa elimo posebej poudariti, da paketna sklenitev avtomobilskih zavarovanj pri Adriaticu Slovenici ni bila e nikoli tako ugodna. Prinaa namre kar do 20 odstotkov. Kasko zavarovanje pri Adriaticu Slovenici s kritji po meri posameznika Zaradi najire palete zavarovalnih kritij, ki jih nudimo v paketu ali po sklopih, ob tem pa e ugoden, kar 8-odstotni popust na tevilo izbranih kritij, priporoamo naa kasko zavarovanja prav vsem lastnikom motornih vozil. Kasko zavarovanje je nujno, e posebej zdaj, med krizo, ker nam zagotavlja visoko finanno varnost in so stroki popravil zelo visoki, sploh ko govorimo o vgradnji originalnih nadomestnih delov, kar zagotavljajo vsa AS-ova avtomobilska zavarovanja. e popravilo manje pokodbe (odbija, aromet, nekaj lienja) na avtomobilu srednjega razreda presega celoletno premijo. e nam ukradejo vozilo ali imamo hujo prometno nesreo, pa smo lahko ob celotno vrednost avtomobila. Ko e omenjamo tatvino, elimo posebej poudariti, da si lahko z vgradnjo avto alarma zagotovite kar 20-odstotni popust (kar petino premije!), pri vgradnji GPS-SOS naprave pa celo 40-odstotnega.Pri AS-ovih avtomobilskih zavarovanjih je kakovost in zadovoljstvo naih zavarovancev vedno na prvem mestu, z letonjimi novimi ugodnostmi pa smo zavarovancem e blije.

Ve informacij na vseh prodajnih mestih Adriatica Slovenice, na www.adriatic-slovenica.si in po telefonu 080 11 10.

Natisni E-mail
 
 
 
Pravno obvestilo | Kazalo strani| Powered by Citadela| v2.0 .