b.i.g.
petek, 01 julij 2022
 
Merkur zavarovalnica d.d.

Merkur super 18 - novo ivljenjsko zavarovanje Merkur zavarovalnice, d.d.

V letu 2010 je Merkur zavarovalnica d.d. obogatila svojo iroko ponudbo ivljenjskih zavarovanj z novim ivljenjskim zavarovanjem Merkur Super18, ki poleg kritja za primer naravne in nezgodne smrti ponuja tudi kritje za primer nastanka 17 hudih bolezni, za katere so v veini primerov z omejeno zavarovalno vsoto kriti tudi vsi otroci zavarovalca!

Krite so naslednje hude bolezni:

1. Rakasta obolenja, ki ogroajo ivljenje
2. Srni infarkt
3. Moganska kap
4.Bypass-operacija koronarnih arterij
5. Kronina odpoved ledvic
6. Transplantacija organov
7. Paraliza
8. Slepota
9. Multipla skleroza
10. Operacija srne zaklopke
11. Operacija aorte (glavne ile odvodnice)
12. Alzheimerjeva bolezen
13. Parkinsonova bolezen
14. Koma
15. Benigni tumor v moganih
16. Izguba okonin
17. Resna bolezen zaradi ugriza klopa
18. Zavarovalno kritje za otroke*
*Za nekatere zgoraj navedene bolezni so z eno tretjino zavarovalne vsote, vendar ne ve kot 10.000 EUR, kriti tudi vsi otroci v druini zavarovalca. V primeru nastanka doloene hude bolezni ponujamo monost delnega ali celotnega izplaila zavarovalne vsote!

V primeru delnega izplaila, je zavarovalec oproen nadaljnjega plaevanja premije, zavarovanje pa ostane v veljavi za sorazmerno zniano zavarovalno vsoto do poteka zavarovalne dobe oz. do smrti zavarovanca! e ve, za nekatere bolezni ponujamo monost delnega predizplaila zavarovalne vsote e v predfazi bolezni! Dodana je tudi monost prevzema plaevanja premije ivljenjskega zavarovanja s strani zavarovalnice v primeru 51% ali ve odstotne trajne invalidnosti zavarovalca in po doloenih letih zavarovanja tudi monost predasnega izplaila e pripisanih dobikov.

V zavarovanje se lahko vkljui enkratno, dvakratno ali trikratno zavarovalno vsoto za primer nezgodne smrti, pod posebno ugodnimi pogoji pa lahko zavarovanju dodate tudi paketno nezgodno zavarovanje, ki vkljuuje kritja za nezgodno invalidnost, bolninina in dnevna nadomestila, ter na slovenskem trgu edinstveno kritje: nezgodno meseno rento! Prav tako ponujamo popuste na vije zavarovalne vsote, kjer je za sklenitev zavarovanja potreben zdravniki pregled, ki je za nae stranke popolnoma brezplaen! Zavarovanje Super 18 ponuja e celo vrsto drugih ugodnosti in prepriani smo, da je s tem eden najkonkurennejih na slovenskem trgu, saj ponuja popoln koncept varnosti za vas in vao druino! Ne odlaajte in nas pokliite ali se oglasite v eni od naih poslovalnic in z veseljem vam bomo svetovali!

ivljenje je neprecenljivo - ga dovolj cenite tudi VI?

www.merkur-zav.si 080 2855

Natisni E-mail
 
 
 
Pravno obvestilo | Kazalo strani| Powered by Citadela| v2.0 .