b.i.g.
petek, 01 julij 2022
 
Zavarovalnica Maribor


Zavarovalnica Maribor odkupila poslovne prostore v Novem mestu; Novi kodni center v Ljubljani

Novo mesto, julij 2010 – Zavarovalnica Maribor je v drugi polovici julija tudi uradno prevzela lastnitvo dela poslovne zgradbe v Novem mestu, ki ga je sicer imela v najemu od leta 1999. Pol milijona evrov vredna investicija prinaa e vijo kvaliteto storitev Zavarovalnice Maribor v tem delu Slovenije.

S podpisom prodajne pogodbe za nakup dela poslovne zgradbe je Zavarovalnica Maribor v sredini junija postala lastnica 358,6 m2 notranjih prostorov in zemljia, ki se razprostira na 204 m2.
»Gre za ekonomsko in trno upravien nakup, skladen s strategijo razvoja Zavarovalnice Maribor v prihodnjih letih, saj je lokacija zgradbe in obstojea infrastruktura primerna za opravljanje zavarovalnike dejavnosti,« je ob primopredaji povedal Marjan Makari, direktor Slube za tehnine in splone posle Zavarovalnice Maribor. Sicer so bili poslovni prostori, ki so po novem last Zavarovalnice Maribor, v letu 2008 tudi v celoti obnovljeni.

Primoprodaje novih prostorov, ki jih je Zavarovalnica Maribor odkupila od Avto Moto Drutva Novo mesto, so se udeleili: predsednik upravnega odbora AMD Novo mesto Joe Prosineki in direktor Rudi Bogataj, s strani kupca pa so bili prisotni direktor Slube za tehnine in splone posle ZM Marjan Makari in direktor Poslovne enote ZM Novo mesto Joe Klobar.

Na novem naslovu - Zwittrovi ulici 3 - v Novem mestu lahko zavarovanci sklenejo vse vrste zavarovanj, prijavijo nastale kode in opravijo cenitve kod, pri emer jim bodo zaposleni na poslovni enoti pomagali z vso strokovnostjo.


Zavarovalnica Maribor tudi uradno odprla vrata novega kodnega centra v Ljubljani

 

Ljubljana, 16.6.2010 Zavarovalnica Maribor je danes ob 11. uri slovesno otvorila nov kodni center v Ljubljani. En milijon evrov vredno investicijo sta namenu predala Drago Cotar, predsednik uprave Zavarovalnice Maribor, in Zoran Jankovi, upan Mestne obine Ljubljana.

»Nova pridobitev, ki se razprostira na ve kot 1200 kvadratnih metrih povrin, zaposlenim in poslovnim partnerjem prinaa udobno delovno okolje, strankam pa hitreje reevanje kodnih zahtevkov, je povedal gospod Drago Cotar, predsednik uprave Zavarovalnice Maribor.

Velikost notranjih prostorov, ki se nahajajo na naslovu Cesta v Mestni log 69, je 520 kvadratnih metrov. Zavarovancem je v sodobno opremljenih prostorih na voljo 13 izkuenih cenilcev kode, hitra cenitev avtomobilskih kod in napotitev k pogodbenemu izvajalcu Zavarovalnice Maribor. Ocenjena vrednost investicije novega kodnega centra znaa skoraj milijon evrov.

Zoran Jankovi, upan Mestne obine Ljubljana, je izrekel dobrodolico, hkrati pa poudaril, da »naj ta kodni center obie im manj ljudi.«

Zaetek investicije sega v leto 2009, narte je pripravil Demar arhitekti, izvajalci del pa so bili Givo iz Ljubljane. Gre za najveji kodni center ZM v Sloveniji, ki zaseda drugo mesto med vsemi zavarovalnicami in za letos napoveduje dobiek v viini 7,8 milijonov evrov.
Natisni E-mail
 
 
 
Pravno obvestilo | Kazalo strani| Powered by Citadela| v2.0 .