b.i.g.
petek, 01 julij 2022
 
Zavarovalnica Maribor

Obdarovali materinski dom Maribor

 

Drago Cotar, predsednik uprave Zavarovalnice Maribor in predsednik Nogometnega kluba Maribor, je ob pomoi treh igralcev simbolino obdaril Materinski dom Maribor, predvsem pa mamice in otroke, ki so tam nali varnost.

(na fotografiji: Drago Cotar, predsednik uprave ZM in NK Maribor in anet Mithans, vodja materinskega doma)

 

“Zavedati se moramo, da je biti drubeno odgovoren ne le privilegij, ampak tudi dolnost do okolja, v katerem organizacije delujemo. Med kljune dejavnike uspenosti ZM spada trajnostni razvoj, torej zavedanje pomena okolja, ljudi in organizacij, ki nas obkroajo. Seveda pa samo zavedanje ni dovolj, ampak so potrebna dejanja,” je povedal Drago Cotar, ki je Materinski dom tokrat obiskal v dveh funkcijah – kot predsednik uprave ZM in kot predsednik NK Maribor.

 

»Naa elja in cilj je, da vsem enskam in otrokom, ki pri nas poiejo pomo, pomagamo na poti njihovega urejanja, dodajamo na moi in znanju, da bo njihova pot v samostojno bivanje od nas uspena. Pri tem pa je nujno sodelovanje s skupnostjo in podpora,« je poslanstvo Materinskega doma Maribor opisala Simona Cimerman, strokovna delavka v Materinskem domu Maribor.

 

Dogodek so popestrili tudi igralci NK Maribor, Marcos Magno Morales Tavares, Dejan Mezga in eljko Filipovi, ki so pomagali pri simbolini obdaritvi, prav tako pa je bila tej prilonosti posveena tudi razstava risb pod naslovom PORT IN POMLAD, ki so jo pripravili otroci in matere.

 

Sicer Materinski dom Maribor materam in otrokom, ki zaradi razlinih stisk potrebujejo pomo, nudi varno bivanje s strokovno pomojo od leta 2003. Danes je tam nastanjenih osem mater in devet otrok, za nemoteno terapevtsko delo in pomo pa skrbi pet zaposlenih.

 

Ve informacij:

Sluba za odnose z javnostmi Zavarovalnice Maribor

Telefon: (0)2 2332 387

natalija.postruznik@zav-mb.si

Natisni E-mail
 
 
 
Pravno obvestilo | Kazalo strani| Powered by Citadela| v2.0 .