b.i.g.
torek, 18 februar 2020
 
TRIGLAV, Zdravstvena zavarovalnica d.d.

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje

DOBER ZAETEK JE UREJENO OBVEZNO ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE. Ob poteku statusa, prvi zaposlitvi ali prijavi na Zavodu za zaposlovanje oziroma dopolnjenem 26. letu starosti si na Zavodu za zdravstveno zavarovanje Slovenije najprej uredite obvezno zdravstveno zavarovanje. Ker to samo delno krije plaila zdravstvenih storitev, svetujemo, da si uredite tudi dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

KOLIKNA SO DOPLAILA ZDRAVSTVENIH STORITEV?

Obvezno zdravstveno zavarovanje strokov zdravstvenih storitev, zdravil in medicinskih storitev ne krije v celoti. Zato je za obisk zdravnika, zdravljenje v bolninici, zdravila in druge zdravstvene storitve potrebno doplaati od 5 do 90 odstotkov njihove vrednosti.


ZAKAJ DOPOLNILNO ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE?

Potrebujete ga, e elite stroke doplail zdravstvenih storitev iz obveznega zdravstvenega zavarovanja prenesti na zavarovalnico. V nasprotnem primeru jih boste plaevali sami.


KAKO HITRO GA JE DOBRO SKLENITI?

e se zavarujete v 30-ih dneh, odkar ste postali zavezanec za doplaila, vam bo zavarovanje zaelo veljati e s prvim dnem prihodnjega meseca.

Da bi se izognili trimeseni akalni dobi, vam svetujemo, da sklenete dopolnilno zdravstveno zavarovanje v enem mesecu po izgubi statusa.

 

 

Vabimo vas,da to storite pri TRIGLAV, Zdravstveni zavarovalnici,d.d. ter preverite e dodatne ugodnosti ob sklenitvi.


 

Natisni E-mail
 
 
 
Pravno obvestilo | Kazalo strani| Powered by Citadela| v2.0 .