b.i.g.
petek, 01 julij 2022
 
TRIGLAV, Zdravstvena zavarovalnica d.d.

TRIGLAV, Zdravstvena zavarovalnica vas tudi to jesen bogato nagrajuje in poskrbi za varnost pred doplaili zdravstvenih storitev.

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je e vedno edini nain, s pomojo katerega se je mogoe izogniti doplailom zdravstvenih storitev, zdravil in pripomokov, do katerih smo sicer upravieni iz obveznega zdravstvenega zavarovanja. S sklenjenim dopolnilnim zdravstvenim zavarovanjem pri TRIGLAV, Zdravstveni zavarovalnici, d. d., stroke doplail prenesete na zavarovalnico, v nasprotnem primeru pa bi jih morali plaevati sami.

Ob sklenitvi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja pri TRIGLAV, Zdravstveni zavarovalnici, d. d., boste do 15. decembra 2011 prejeli darilni bon Mercator v vrednosti 10 evrov, sodelovali pa tudi v velikem nagradnem rebanju za super nagrade, kot so potovanje v vrednosti 1.500 evrov, Apple Ipad, gorsko kolo … Tistim, ki postanete zavezanci za doplaila (ob izgubi statusa dijaka ali tudenta), priporoamo, da dopolnilno zdravstveno zavarovanje sklenete v enem mesecu, saj bo le tako zaelo zavarovanje veljati e s prvim dnem prihodnjega meseca.

Najdete jih tudi na Facebooku, kjer pripravljajo e dodatno nagradno igro.Ve na http://www.zdravstvena.net/nagradna_igra/

 

Natisni E-mail
 
 
 
Pravno obvestilo | Kazalo strani| Powered by Citadela| v2.0 .