b.i.g.
torek, 18 februar 2020
 
Adriatic Slovenica d.d.

Za mlade, ki vstopajo v svet samostojnosti

Paket Mladi AS s prihrankom kar 75,6 evra letno

 V zavarovalnici Adriatic Slovenica so poskrbeli, da bodo mladi, ki so pravkar zakljuili s šolanjem, kakovostno zdravstveno zavarovani. Namenili so jim paket Mladi AS, ki zdruuje kar 2 zavarovanji in prinaša velik letni prihranek pri premiji.

Ko dijakom in študentom potee status dijaka ali študenta oziroma dopolnijo 26 let, postanejo zavezanci za doplaila zdravstvenih storitev. To pomeni, da morajo sami poskrbeti za obvezno in dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Najenostavneje je, e na dopolnilno zdravstveno zavarovanje pomislijo e pred potekom statusa ali mesec dni pred dopolnjenim 26. letom, saj se tako izognejo doplailom zdravstvenih storitev. Pri Adriaticu Slovenici so za mlade, ki tudi radi potujejo, pripravili prav posebno ponudbo, ki jim nudi vejo varnost tako doma, kot v tujini.

 

 Paket Mladi AS vkljuuje dve zavarovanji, dopolnilno zdravstveno zavarovanje, ki velja do preklica in zavarovanje Tujina AS z asistenco CORIS, ki traja eno leto z monostjo podaljšanja.  Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini Tujina AS je posebno dobrodošlo, ko potujemo v drave, kjer so stroški zdravljenja zelo visoki. Poleg tega zavarovanje nudi 24-urno asistenno pomo v slovenskem jeziku. V primeru potrebe po zdravniški pomoi enostavno pokliemo po telefonu, kjer nam operater nudi vse potrebne informacije o najbliji ambulanti ali bolnišnici, ki je najbolj primerna glede na naravo poškodbe ali bolezni.

Paket mladi AS prinaša velik, kar 66-odstotni popust pri celoletnem zavarovanju Tujina AS z asistenco CORIS in dopolnilnem zdravstvenem zavarovanju. Skleniti ga je mogoe preko spleta na www.adriatic-slovenica.si za samo 28,90 evra mesene premije, prinaša pa tudi nagradno rebanje za novi Apple Ipad 2.

Natisni E-mail
 
 
 
Pravno obvestilo | Kazalo strani| Powered by Citadela| v2.0 .