b.i.g.
petek, 28 februar 2020
 
Zavarovalnica Maribor d.d.

Naj fotka z dopusta – sodelujte za potovanje v Prago

Na ZM radi razveselimo s kakšno pobudo ali povabilo k sodelovanju in tako tudi letošnje leto ni izjema. V zaetku meseca aprila se je zaela nagradna igra Naj fotka z dopusta, ki bo trajala vse do konca letošnjega leta.

Aplikacija, v katero sodelujoi nalagajo slike, se nahaja na Facebook strani ZM. Podelili ne bomo samo letne nagrade (za naj fotko potovanje za dve osebi v Prago), temve tudi mesene. Kot zanimivost naj omenimo, da smo se tokrat zadeve prvi lotili nekoliko drugae ... Preko našega ZM bloga, Twitterja in Facebook strani smo pozvali vse, ki bi eleli sodelovati z nami, da izdelajo aplikacijo za nagradno igro in nam jo predstavijo.


Pripravili smo povabilo in ga poslali vsem, ki so se odzvali javnemu pozivu preko druabnih medijev. Preseneeni smo bili nad odzivom, ponudbami in predlogi.  Izbrali smo tistega, ki je najbolj ustrezal, vse ostale prijavljene pa smo nagradili za njihov trud. Pozitivno nas je presenetila elja razvijalcev k sodelovanju z nami, zato se bomo v prihodnje ponovno lotili takšnega naina izbire naših aplikacij na spletu.  e bi z nami eleli sodelovati tudi vi, predlagamo, da redno spremljate naše aktivnosti na drubenih medijih in druabnih omrejih.   


 

Natisni E-mail
 
 
 
Pravno obvestilo | Kazalo strani| Powered by Citadela| v2.0 .