b.i.g.
petek, 01 julij 2022
 
ERGO zavarovalnica, podrunica v Sloveniji

S sklenitvijo avtomobilskega ali domskega zavarovanja do brezplanega enoletnega nezgodnega zavarovanja

Ob sklenitvi avtomobilskega ali domskega zavarovanja ERGO Versicherung Aktiengesellschaft, Dunaj, ERGO zavarovalnica, podrunica v Sloveniji zavarovancem podarja enoletno premijo za nezgodno zavarovanje za vso druino v višini 40 evrov. Akcija velja ob sklenitvi paketov Standard ali Premium, in sicer za vse, ki bodo zavarovanja sklenili do vkljuno 31. avgusta 2013.

Zavarovanci so ob sklenitvi avtomobilskega ali domskega zavarovanja deleni brezplanega enoletnega nezgodnega zavarovanja v višini 40 evrov. Omenjeni znesek lahko izkoristijo kot prvo letno premijo v višini 40 evrov za dolgorono ali permanentno pogodbo nezgodnega zavarovanja ali pa kot popust v višini 40 evrov pri plailu prve letne premije dolgoronega ali permanentnega nezgodnega zavarovanja, pri katerem si višino zavarovalnih kritij poljubno izberejo zavarovanci sami. 


Prva nezgodna asistenca v Sloveniji

 V okviru nezgodnega zavarovanja ERGO Versicherung Aktiengesellschaft, Dunaj, ERGO zavarovalnica, podrunica v Sloveniji kot prva na slovenskem trgu omogoa nezgodno asistenco SOS Nezgoda, ki med drugim nudi nego in pomo na domu ter reševanje oseb, poleg tega pa zavarovalnica povrne stroške zdravljenja v tujini v višini do 20.000 evrov ter omogoa še vrsto drugih kritij in storitev pomoi po vsem svetu. Nezgodna kritja veljajo tako v prostem asu in pri delu kot na potovanju kjerkoli po svetu. 

 

Ve informacij o pogojih akcije se nahaja tukaj.
 

Natisni E-mail
 
 
 
Pravno obvestilo | Kazalo strani| Powered by Citadela| v2.0 .