b.i.g.
petek, 29 marec 2024
 
TRIGLAV, Zdravstvena zavarovalnica, d.d.

Ne prezrite ugodnosti ob sklenitvi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja!

 

 

Obvarujte se pred doplaèili zdravstvenih storitev, sklenite dopolnilno zdravstveno zavarovanje, za doplaèila pa bodo poskrbeli pri TRIGLAV, Zdravstveni zavarovalnici!

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje vas obvaruje pred doplaèili stroškov zdravstvenih storitev, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije v celoti. Tovrstna doplaèila stroškov v višini od 10 do 90 odstotkov so, na primer, potrebna za plaèilo stroškov obiska pri zdravniku, zdravljenja v bolnišnici in zdravil. Èe se zavarujete v 30-ih dneh, odkar ste postali zavezanec za doplaèila, vam bo zavarovanje zaèelo veljati ¾e s prvim dnem prihodnjega meseca. Da bi se izognili trimeseèni èakalni dobi, vam svetujemo, da sklenete dopolnilno zdravstveno zavarovanje najkasneje v enem mesecu po izgubi statusa.

 

Ob poteku statusa, prvi zaposlitvi ali prijavi na Zavodu za zaposlovanje oziroma dopolnjenem 26.letu starosti si na Zavodu za zdravstveno zavarovanje Slovenije najprej uredite obvezno zdravstveno zavarovanje. Ker to samo delno krije plaèila zdravstvenih storitev, svetujemo, da si uredite dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Natisni E-mail
 
 
 
Pravno obvestilo | Kazalo strani| Powered by Citadela| v2.0 .