b.i.g.
petek, 01 julij 2022
 
ERGO zavarovalnica, podrunica v Sloveniji

Zavarovanci ERGA se vozijo brezskrbneje

  • Ob sklenitvi avtomobilskih zavarovanj Standard ali Premium ERGO svojim zavarovancem podarja posebna darila za zagotavljanje varne vonje.
  • Akcija velja za zavarovanja, sklenjena do 30. junija 2013. 

Varnost in odgovornost sta temeljni vrednoti ERGO zavarovalnice, podrunice v Sloveniji, ki se odraata v vseh njenih aktivnostih. Skrb za zavarovanca je vedno na prvem mestu, zato so za vse, ki bodo pri njih do 30. junija 2013 sklenili avtomobilsko zavarovanje, pripravili posebno darilo. Sklenitelje avtomobilskega zavarovanja, ki je posebej ugodno za druinska vozila, akajo gasilni aparat, paket prve pomoi in odsevni jopi, ki bodo poskrbeli, da bo njihova vonja še bolj brezskrbna in varna.

 

Avtomobilsko zavarovanje po meri zavarovanca

 

ERGO ima v svoji ponudbi tri pakete avtomobilskega zavarovanja – Osnovnega, Standard in Premium –, zavarovanje pa je mogoe tudi popolnoma prilagoditi zavarovanevim potrebam in eljam. Njihova zavarovanja so najugodnejša za druinska vozila, vozila višjega kakovostnega razreda ter za voznike z dolgoletnimi izkušnjami. Tako voznike brez prijavljene škode po treh letih nagradijo s petodstotnim popustom, najboljše voznike v prvem premijskem razredu pa po treh letih brez škode z 10-odstotnim Super bonusom. Nudijo tudi do 12-odstotni popust za opravljen teaj varne vonje glede na starost zavarovanca.

 

Poleg tega nudi ERGO številna inovativna kritja, ki so bila doslej na voljo zavarovancem na najbolj razvitih zavarovalniških trgih, odslej pa so na voljo tudi zavarovancem v Sloveniji. Mednje sodijo odkup prve škode pri obveznem in kasko zavarovanju, zavarovanje na novo vrednost vozila, zavarovanje osebnih predmetov in hišnih ljubljenkov v vozilu ter mnoga druga.

 

V zavarovalnici ERGO razumejo potrebe in elje zavarovancev, zato so njihovi zavarovalni produkti jasni in pregledni. Pristop ERGA temelji na preglednosti in nedvoumnosti zavarovalnih produktov.

 

Ve informacij o akciji se nahaja tukaj. 

Natisni E-mail
 
 
 
Pravno obvestilo | Kazalo strani| Powered by Citadela| v2.0 .