b.i.g.
Thursday, 30 November 2023
 
Wiener Stadtische zavarovalnica

 Prenovljeni produkt za zavarovanje stanovanjskih hiš in stanovanjske opreme

Za vsak izdelek, naj bo še tako dober, lep in moderen, velja, da slej kot prej pride as, ko ga je potrebno prenoviti, ga modernizirati, izboljšati in prilagoditi novemu asu in potrebam kupca. Popolnoma enako je tudi z zavarovanji, zato smo ponudili nov produkt za zavarovanje stanovanjskih rizikov, ki ima s svojimi izboljšavami nove konkurenne prednosti.

 

Na trg smo dali preprost, pregleden in predvsem fleksibilen produkt premoenjskega zavarovanja, kjer smo upoštevali elje strank, ter tudi njihove zmonosti. Ustvarili smo dva osnovna obsega kritij Classic in Premium, katerim lahko poljubno dodajamo dodatne pakete po potrebah in eljah posamezne stranke, podobno kot so dodatne kombinacije pri avtomobilskemu kasku.

  

»Classic« je osnovni izbor kritij za nevarnosti, kot so na primer poar, strela, eksplozija, padec letala,  izliv vode, vlom in odgovornost. Namenjen je strankam, ki elijo kvaliteten zavarovalni produkt s kritji za vse klasine nevarnosti, istoasno pa elijo cenovno dostopno zavarovanje.  

»Premium« kritij pa osnovni nabor kritij bistveno povea tako pri zavarovanih nevarnostih, kot tudi razširi seznam zavarovanih predmetov in višino kritij.  Premium je namenjen strankam, ki od zavarovalnice priakujejo ve, saj je kritje res izredno obširno in vkljuuje tudi zemeljski plaz, poar lastnega vozila parkiranega v garai, udarec lastnega in tujega vozila, odgovornost po celem svetu z izredno visoko zavarovalno vsoto, lom cevi zunaj zgradbe, lom cevi zaradi zmrzali, razbitje ne samo stekel, ampak tudi sanitarne keramike, in še mnogo ve.

  

K obsegoma kritij Classic in Premium smo dodali monost izbire dodatnih paketov oz. kombinacij, ki zavarovanje naredijo še bolj zanimivo, saj jih stranka izbere le, e jih eli ali potrebuje. Same pakete oz. kombinacije opisuje e ime paketa: 

- Paket nadstrešek / garaa (škode na nadstreških ali loenih garaah pri blokih 

- Paket bazen / whirpool / lom cevi zemeljski kolektorjev (škode tudi na tehniki in trdnih prekrivalih) 

- Paket Vrt / Balkon / Terasa za stvari na prostem (pohištvo, igrae, orodje….) 

- Paket Kasko inštalacij (inštalacije in grelne ter hladilne naprave objekta za unienje, okvaro) 

- Paket Študent / Podnajemnik (za otroke, ki študirajo v doma ali tujini ali podnajemnike v stanovanju) 

- Paket Šport in prosti as (športna oprema za tatvino iz vozila ali strešnega kovka po Evropi) 

- Paket Mobilne hiške in poitniške prikolice (povsod po Evropi) 

- Paket Kasko zavarovanje stanovanjske tehnike (unienje, poškodovanje strojev, aparatov, raunalnika….) 

- Poplava 

- Potres  

- Asistenca 24 ur na dan

 

Novost je tudi Subsidiarno zavarovanje, kjer stranka, ki e ima sklenjeno skupinsko zavarovanje v vestanovanjskem objektu, pridobi kar 50% popust na premijo zgradbe in s tem monost skleniti zavarovanje kot ga sama eli, in ne omejenega na obseg po skupinski polici.        

Ravno tako je novost tudi zavarovanje Hiše v gradnji, kjer je še nevseljiv objekt zavarovan na polno zavarovalno vsoto, oprema v omejenem znesku, a za tovrstno zavarovanje prvo leto stranka plaa letno premijo zmanjšano za neverjetnih 70%. 

Poleg omenjenih novosti glede izbire zavarovalnih kritij sedaj omogoamo vsem ekološko prizadevnim strankam nijo premijo (Eko popust) in tistim, ki imajo pogodbo z varnostno slubo ali protivlomna vrata (popust na varovanje), zvestim strankam nudimo popust zaradi sklenitve (tudi soasno) ivljenskega zavarovanja.  

Ve informacij lahko dobite na www.wienerstaedtische.si, za konkretni izraun vam predlagamo, da se obrnete na nas ali na naše pogodbene zavarovalne zastopnike ali posrednike. Pripravili vam bomo ponudbo, prilagojeno posebej za vas in vašim potrebam.

  

 

Natisni E-mail
 
 
 
Pravno obvestilo | Kazalo strani| Powered by Citadela| v2.0 .