b.i.g.
sobota, 20 april 2024
 
Generali Zavarovalnica, d.d.

Generali svojim zavarovancem vrnil ¾e prek 3,5 milijonov evrov kasko premij

V zavarovalnici Generali skrbijo za zadovoljstvo svojih strank z vedno zanimivo, inovativno in kakovostno ponudbo zavarovalniških produktov in storitev, ki so dostopna po ugodnih cenah. Poleg tega si v zavarovalnici Generali prizadevajo, da svojim zavarovancem zagotavljajo najvišjo vrednost za vlo¾ena sredstva.

Tako je tudi z edinstveno ponudbo kasko premije avtomobilskih zavarovanj, kjer Generali, kot edina zavarovalnica v Slovenije, voznikom vraèa 10 % kasko premije. Vsem voznikom, ki v preteklem zavarovalnem letu ne prijavijo nobene škode iz naslova kasko zavarovanj, Generali povrne 10 % vplaèane neto kasko premije avtomobilskega zavarovanja. Od februarja 2010 je Generali svojim zavarovancem vrnil ¾e veè kot 3,5 milijonov evrov.


Da je Generali pri preseganju standardne ponudbe in iskanju vedno edinstvenih ugodnosti uspešen, potrjujejo tudi zavarovanci, ki so ¾e èetrto leto zapored najbolj zadovoljni po obravnavi škodnih zahtevkov*. To je še posebej pomembno ob dejstvu, da je škodni dogodek tisti prelomni trenutek, ko lahko zavarovanci res ocenijo zadovoljstvo z zavarovalnico.


*Neodvisna raziskava GfK Zavarovalniški monitor 2013 (IMDS, Insurance monitor data service)


 

Veè na www.generali.si

 

Natisni E-mail
 
 
 
Pravno obvestilo | Kazalo strani| Powered by Citadela| v2.0 .