b.i.g.
nedelja, 14 julij 2024
 
Pravno obvestilo

Spletne strani www.big.si so avtorsko delo, zato so vsi njihovi vsebinski in grafini elementi po Zakonu o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP) zaiteni.

Spletne strani www.big.si so vam na voljo za uporabo v osebne, nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa opozorila o avtorski pravici in se torej ne smejo prepisovati, razmnoevati ali kako drugae razirjati.

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), uporabnikom spletnih strani www.big.si zagotavljamo, da bomo njihove podatke, pridobljene iz elektronskih obrazcev, trajno varovali in jih ne bomo obdelovali (zbirali, shranjevali, urejevali) v nasprotju z njihovo voljo. Uporabljali jih bomo izkljuno za komuniciranje med uporabniki in podjetjem ter obveanje o novostih v podjetju, s imer se vsak poiljatelj elektronskega obrazca e vnaprej strinja.

Podjetje B.I.G. se obvezuje, da bo po svojih najboljih moeh skrbelo za objavljanje kakovostnih, tonih in pravoasnih informacij na svojih spletnih straneh. Za morebitne netonosti, nastale pri vnaanju podatkov se uporabnikom opraviujemo in hkrati zahvaljujemo za njihovo opozorilo.

Uporabnikom je dovoljeno, da na svojih spletnih straneh objavijo povezavo na spletne strani www.big.si, vendar le ob pogoju, da se vsebina naih strani odpre v samostojnem oknu in ne kot del druge strani.

Podjetje B.I.G. si pridruje pravico, da navedene dolobe brez predhodnega opozorila kadarkoli spremeni. Spremembe zanejo veljati takoj, ko so objavljene.

Natisni E-mail
 
 
 
Pravno obvestilo | Kazalo strani| Powered by Citadela| v2.0 .