b.i.g.
petek, 01 julij 2022
 
Zavarovalnica Maribor d.d.

Zavarovani motoristinim izzivom naproti

»V preteklosti smo v Zavarovalnici Maribor pripravili ugodnosti za motoriste, ki smo jih motoristi z veseljem sprejeli. Tudi sam se kot motorist zavedam pomena varne vonje in primernega zavarovanja, zato vsem, ki se v prihajajoi sezoni pripravljajo na vonjo z motorjem svetujem preudarno in varno vonjo,« je ob prietku motoristine sezone povedal Evgen Likl, izvrilni direktor sektorja marketinga pri Zavarovalnici Maribor.

Pred nami je sezona registracije motornih koles in ker je to za motoriste velik finanni zalogaj, v Zavarovalnici Maribor ob sklenitvi zavarovanja avtomobilske odgovornosti, nudimo tevilne ugodnosti za nae motoriste (lanom motoristinih klubov, znianje premije ob klavzuli "nevrailo premije", prenosi bonusa iz osebnega vozila,...).

Zavarovanci lahko tudi v letonjem letu ob prvi sklenitvi obveznega zavarovanja motorja iz svojega avtomobila, ki ga imajo zavarovanega pri Zavarovalnici Maribor, prenesejo bonus na motor.

Tako bodo imeli zavarovanci, ki imajo, na primer, na avtomobilskem zavarovanju 30-odstotni bonus, le-tega tudi na polici za obvezno zavarovanje motorja.

Ob tem pa lahko zavarovanci letos izkoristijo tudi 40-odstotni popust za nevrailo premije. To pomeni, da ima zavarovanec svoj motor zavarovan celotno zavarovalno leto (in ne samo v asu motoristine sezone ter ne zahteva povraila premije niti e motor odjavi iz prometa ali ga proda) in si tako pridobi ob plailu premije kar 40 odstotkov popusta.

Zavarovanci so deleni tudi posebnih ugodnosti pri sklenitvi kasko zavarovanja njihovega motorja. Tako zavarovancem, ob sklenitvi kasko zavarovanja, pripada 20-odstotni popust za nevrailo premije.

Posebne ugodnosti za lane motoklubov

lani motoklubov, ki sklenejo zavarovanje motorja pri Zavarovalnici Maribor, so deleni posebnih ugodnosti.

Zavarovanci lahko tudi v letonjem letu ob prvi sklenitvi obveznega zavarovanja motorja iz svojega avtomobila, ki ga imajo zavarovanega pri Zavarovalnici Maribor, prenesejo bonus na motor; v primeru, e je le-ta niji, pa lahko koristijo tako imenovan »Moto klub Bonus« ki lanom moto klubov prinaa 30-odstotni zaetni bonus.

Ob tem pa lahko zavarovanci, lani moto klubov, letos izkoristijo tudi 50-odstotni popust za nevrailo premije ob sklenitvi obveznega zavarovanja. To pomeni, da ima zavarovanec svoj motor zavarovan celotno zavarovalno leto (in ne samo v asu motoristine sezone) in si tako pridobi ob plailu premije kar 50 odstotkov popusta.

Zavarovanci, lani moto klubov, pa so deleni tudi posebne pozornosti tudi ob sklenitvi kasko zavarovanja. Tako jim pripada 30-odstotni popust za nevrailo premije (pogoj je sklenjeno zavarovanje z odbitno franizo).

 

 

Natisni E-mail
 
 
 
Pravno obvestilo | Kazalo strani| Powered by Citadela| v2.0 .