b.i.g.
petek, 29 marec 2024
 
Adriatic Slovenica d.d.

Avtomobilska zavarovanja s paketom ugodnosti, nagradna igra AS za mlade

V zavarovalnici Adriatic Slovenica so ob zaèetku pomladi poskrbeli za vrsto ugodnosti, ki jih ob sklenitvi AS-ovih avtomobilskih zavarovanj ponujajo svojim zavarovancem. Vsem, ki sklenejo paket avtomobilskih zavarovanj nudijo tudi paket ugodnosti, zato so akcijo poimenovali PAKET ZA PAKET. Sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja AS za mlade pa vam omogoèa sodelovanje v nagradni igri s preko 200 privlaènimi nagradami.

 

Zavarovancem tako ponujajo popuste za gotovinsko plaèilo, mo¾nost plaèila premije do 11-ih obrokov brez obresti, popust na ¹tevilo kritij znotraj paketa ter ¹e nekatere ugodnosti s podroèja zdravstvenih zavarovanj: mo¾nost zavarovanja zdravil za samo 24 evrov letno, 54-odstotni popust pri sklenitvi zavarovanja "Za kraj¹e èakalne vrste" in kar 50-odstotni popust za celoletno sklenitev zavarovanja z zdravstveno asistenco v tujini CORIS. Vse, ki bodo sklenili paket avtomobilskih zavarovanj v marcu in aprilu, pa bodo ¹e dodatno nagradili.

 

Z zdravstvenim zavarovanjem AS okoli sveta

Vse, ki se jim izteka status ¹tudenta, ki bodo dopolnili 26 let, so maturantje poklicne ¹ole ali so iskalci prve zaposlitve ¾elijo v Adriaticu Slovenici s privlaèno nagradno igro opomniti, naj pravoèasno sklenejo dopolnilno zdravstveno zavarovanje AS za mlade. Sklenitev zavarovanja prina¹a vrsto ugodnosti in popustov, omogoèa pa tudi sodelovanje v nagradni igri "Èe si d¾ek, bodi AS" s prek 200 nagradami in glavno nagrado: letalsko karto okrog sveta.

Veè informacij na vseh prodajnih mestih Adriatica Slovenice, na www.adriatic-slovenica.si in po telefonu 080 11 10. 

Natisni E-mail
 
 
 
Pravno obvestilo | Kazalo strani| Powered by Citadela| v2.0 .