b.i.g.
petek, 01 julij 2022
 
Adriatic Slovenica d.d.

Avtomobilska zavarovanja s paketom ugodnosti, nagradna igra AS za mlade

V zavarovalnici Adriatic Slovenica so ob zaetku pomladi poskrbeli za vrsto ugodnosti, ki jih ob sklenitvi AS-ovih avtomobilskih zavarovanj ponujajo svojim zavarovancem. Vsem, ki sklenejo paket avtomobilskih zavarovanj nudijo tudi paket ugodnosti, zato so akcijo poimenovali PAKET ZA PAKET. Sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja AS za mlade pa vam omogoa sodelovanje v nagradni igri s preko 200 privlanimi nagradami.

 

Zavarovancem tako ponujajo popuste za gotovinsko plailo, monost plaila premije do 11-ih obrokov brez obresti, popust na tevilo kritij znotraj paketa ter e nekatere ugodnosti s podroja zdravstvenih zavarovanj: monost zavarovanja zdravil za samo 24 evrov letno, 54-odstotni popust pri sklenitvi zavarovanja "Za kraje akalne vrste" in kar 50-odstotni popust za celoletno sklenitev zavarovanja z zdravstveno asistenco v tujini CORIS. Vse, ki bodo sklenili paket avtomobilskih zavarovanj v marcu in aprilu, pa bodo e dodatno nagradili.

 

Z zdravstvenim zavarovanjem AS okoli sveta

Vse, ki se jim izteka status tudenta, ki bodo dopolnili 26 let, so maturantje poklicne ole ali so iskalci prve zaposlitve elijo v Adriaticu Slovenici s privlano nagradno igro opomniti, naj pravoasno sklenejo dopolnilno zdravstveno zavarovanje AS za mlade. Sklenitev zavarovanja prinaa vrsto ugodnosti in popustov, omogoa pa tudi sodelovanje v nagradni igri "e si dek, bodi AS" s prek 200 nagradami in glavno nagrado: letalsko karto okrog sveta.

Ve informacij na vseh prodajnih mestih Adriatica Slovenice, na www.adriatic-slovenica.si in po telefonu 080 11 10.

Natisni E-mail
 
 
 
Pravno obvestilo | Kazalo strani| Powered by Citadela| v2.0 .