b.i.g.
petek, 01 julij 2022
 
Generali Zavarovalnica d.d.

Zadovoljstvo z obravnavo kod na visoki ravni

Uveljavitev kode je tisti »trenutek resnice«, ko zavarovanci lahko zares ocenijo zadovoljstvo z zavarovalnico. Da bi to zadovoljstvo ovrednotili, so v zavarovalnici Generali, v sodelovanju z drubo Valicon, pripravili raziskavo, ki je pokazala, da je skoraj 90 odstotkov vpraanih zadovoljnih s postopkom in izidom obravnave kodnega primera. Zelo visok je tudi dele tistih, ki bodo svoj avtomobil zavarovali pri Generaliju tudi po obravnavi kodnega primera.

Telefonska anketa med 236 zavarovanci, ki so v zadnjih estih mesecih prijavili kodo iz naslova avtomobilskega zavarovanja pri Generaliju (Generalijeve stranke ali stranke drugih zavarovalnic), je pokazala, da Generali v kodnih postopkih posluje v skladu s priakovanji zavarovancev.

Raziskava je pokazala, da je 89 odstotkov vpraanih s postopkom in izidom obravnave kodnega primera (vsaj) zadovoljnih. 88 odstotkov vpraanih se strinja, da so prejeli (vsaj) priakovano odkodnino, enak odstotek pa je zadovoljnih tudi s hitrostjo reevanja kodnega primera. Ve kot 90 odstotkov anketirancev se tudi strinja, da uslubenci resnino poznajo podroje svojega dela in je pri njih mogoe dobiti vse potrebne informacije.

 

93 odstotkov anketirancev, ki e imajo sklenjeno Generali avtomobilsko zavarovanje, pravi, da bodo svoj avtomobil pri Generaliju zavarovali tudi v prihodnje. O sklenitvi avtomobilskega zavarovanja pri Generaliju razmilja tudi 36 odstotkov vpraanih, ki so pri Generaliju prijavili kodo, a tu e nimajo sklenjenega avtomobilskega zavarovanja.

Glede na tokratno izkunjo bi velika veina vpraanih (87 %) zavarovalnico Generali priporoila tudi svojim prijateljem.

Natisni E-mail
 
 
 
Pravno obvestilo | Kazalo strani| Powered by Citadela| v2.0 .