b.i.g.
petek, 28 februar 2020
 
Adriatic Slovenica d.d.

Novost za neizkuene voznike: Moja prva avto polica

Zavarovalnica Adriatic Slovenica je na trgu avtomobilskih zavarovanj ponudila novost - Mojo prvo avto polico. Voznikom z manj kot tremi leti voznikih izkuenj je ponudila novo kritje, ki neizkuenemu vozniku zagotavlja varno vonjo s katerimkoli avtomobilom, ki ga vozi, saj polica glasi na njegovo ime in ni vezana na posamezno vozilo.

 

Moja prva avto polica nadomea doplailo za neizkuene voznike pri obveznem avtomobilskem zavarovanju in prinaa finanni prihranek, ko mladi voznik lahko vozi ve avtomobilov. Ob sklenitvi oje oblike Moje prve avto police si bo neizkueni voznik zagotovil razirjeno kritje zavarovanja avtomobilske odgovornosti za vsa vozila s sklenjenim AO zavarovanjem pri zavarovalnici Adriatic Slovenica. S sklenitvijo razirjene oblike Moje prve avto police pa si neizkueni voznik zagotovi raziritev kritja za vsa osebna vozila z veljavnim zavarovanjem avtomobilske odgovornosti, sklenjenim pri katerikoli zavarovalnici v Sloveniji.

V asu akcije zavarovalnica Adriatic Slovenica vsem mladim voznikom ob sklenitvi Moje prve avto police ponuja e dodatno ugodnost, ki so jo poimenovali 5 evrov za taksi, s imer elijo mlade spodbuditi k premisleku, preden sedejo za volan, posebno po veerni zabavi s prijatelji. Vsakemu, ki bo sklenil Mojo prvo avto polico in izpolnil kuponek, bodo od premije odteli 5 evrov in jih tako simbolino podarili za varno pot domov s taksijem. To pa e ni vse: med vsemi zbranimi kuponki bodo ob zakljuku akcije 5 evrov za taksi izrebali dobitnike praktinih nagrad ter glavne nagrade - ole varne vonje. Ve informacij o novi ponudbi za mlade voznike je dostopnih na spletni strani www.adriatic-slovenica.si.

Ve informacij na vseh prodajnih mestih Adriatica Slovenice, na www.adriatic-slovenica.si in po telefonu 080 11 10.

Natisni E-mail
 
 
 
Pravno obvestilo | Kazalo strani| Powered by Citadela| v2.0 .